DALMATINOGNON BISCUIT PROZDRELJUF NOTRE SANDRIENE SOIXANTE TREIZE
Tres bien...
SASTOJCI
Biscuit
40 g brasna
120 g mljevenih badema
40 g gustina
4 jaja
120 g secera
sol
Za po vrhu
3 bjelanjka
120 g secera
vanilija
2 sok od narance
PRIPREMA
Un jajelieze e treize zutangnot smutignon con seceriel. Umutignacion brasnouille,gustiniol e bademlize etc etc etc etc etc :lol: :lol: con recepcion
:lol: ne mogu vise pisati. A sad ozbiljno. Cekajte da namjestim cunku u ozbiljnu pozu...evo ovako. Mucio me ovaj recept, da sam morao napraviti ovaj kolac. Zbunjuje me velicina pleha i da nije zaboravljen prasak za pecivo.
Eto,ovo je bilo na "francuski". Jedan recept sam napisao na makedonski. Idemo u nove pobjede.
Nema komentara:
Objavi komentar