DALMATINOGNON BISCUIT PROZDRELJUF NOTRE SANDRIENE SOIXANTE TREIZE

DALMATINOGNON BISCUIT PROZDRELJUF NOTRE SANDRIENE SOIXANTE TREIZE

Tres bien...



SASTOJCI


Biscuit

40 g brasna
120 g mljevenih badema
40 g gustina
4 jaja
120 g secera
sol

Za po vrhu

3 bjelanjka
120 g secera
vanilija
2 sok od narance

PRIPREMA

Un jajelieze e treize zutangnot smutignon con seceriel. Umutignacion brasnouille,gustiniol e bademlize etc etc etc etc etc :lol: :lol: con recepcion

:lol: ne mogu vise pisati. A sad ozbiljno. Cekajte da namjestim cunku u ozbiljnu pozu...evo ovako. Mucio me ovaj recept, da sam morao napraviti ovaj kolac. Zbunjuje me velicina pleha i da nije zaboravljen prasak za pecivo.
Eto,ovo je bilo na "francuski". Jedan recept sam napisao na makedonski. Idemo u nove pobjede.

Nema komentara:

Objavi komentar