LOSOS S MOZZARELLOM
SASTOJCI
File lososa
Mjesano korijenasto povrce
Luk i cesnjak
Mladi krumpir (moze i stari)
Rajcica
Sir mozzarella
Sol, papar,mjesavina mediteranskog zacinskog bilja
Maslinovo ulje
Vrhnje za kuhanje
PRIPREMA
Vatrostalnu zdjelu namazati maslinovim uljem. Sitno isjeckanu mjesavinu korijenastog povrca, luka i cesnjaka rasporediti po dnu zdjele, posoliti i popapriti.
Na to rasporediti tanke snite mladog krumpira, posoliti i malo zauljiti.
Sa filea odstraniti kozu i moguce sitne koscice. Posoliti, popapriti i posuti mjesavinom mediteranskog zacinskog bilja. Na polovinu filea sloziti tanke snite rajcica.
Na rajcice sloziti tanke snite mozzarelle i posuti sitnoisjeckanim cesnjakom.
File preklopiti i staviti na krumpir koji se pekao.
Pokriti folijom, vratiti u pec, smanjiti temperaturu na 200`C i dalje peci oko pola sata.
Pred kraj pecenja odstraniti foliju, zaliti vrhnjem za kuhanje i peci jos oko 5 minuta.
Velicina i kolicina sastojaka ovisi o broju osoba koje posluzimo.
Fantastično izgleda...
OdgovoriIzbrišiWygląda to super. Pozdrawiam.
OdgovoriIzbrišiWygląda bardzo aptyecznie. Pozdrawiam serdecznie.
OdgovoriIzbrišiWygląda bardzo aptyecznie. Pozdrawiam serdecznie.
OdgovoriIzbriši