JANJEĆI MEDALJONI NA LOVAČKI
Nista novo...
SASTOJCI
janjeci but
2-3dl bijelog vina
maslinovo ulje
sol
papar
razno korijenasto povrce
timijan
lovorov list
klekove bobice
1 luk
1 zlicica senfa
panceta
lisicarke
PRIPREMA
1. Izrezati meso na komade velicine dlana, debljine 3cm.
2. Izmrviti zacine, pomijesati ih i s njima natrljati meso.
3. Staviti meso u zdjelu ,uliti vino i maslinovo ulje, pozriti zdjelu plasticnom folijom i staviti u frizider preko noci.
4. Sutradan izvaditi meso iz marinata, posusiti ga papirnatim rucnikom i staviti u vrucu tavu, prziti sa svih strana.
5. Dodati luk, pancetu i lisicarke.
6. Kad luk pocne zutiti, dodati marinat sa svim zacinima, smanjiti vatru i dinstati dok meso ne omeksa.
7. Dodati senf, promijesati i nakon nekoliko minuta skiniti s vatre i posluziti sa zeljenim prilogom.
Nema komentara:
Objavi komentar